Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ασταμάτητος ο Πάοκ...!!!


Νίκη για ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς ΛιγκΑσταμάτητη φαίνεται η γυναικεία ομάδα του Πάοκ αφού έκανε το 2/2 στα προκριματικά του Champions League.Στο πρώτο ματς επεισοδιακή νίκη σημείωσε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ με 1-0 επί της Νάσε Τάξι από τα Σκόπια.
Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από 20λεπτη διακοπή στο 87’ για αντιεθνικά συνθήματα, αλλά αυτό δεν επηρέασε τον «Δικέφαλο του Βορρά» όταν ξεκίνησε ξανά ο αγώνας μετά από συγκατάθεση της UEFA.Το γκολ για τους Θεσσαλονικείς σημείωσε η Παντελειάδου στο 47’ με εκτέλεση φάουλ. Εντυπωσιακός ήταν και στο δεύτερο παιχνίδι του ο ΠΑΟΚ που συνέτριψε με 8-0 τη λετονική Σκόντο στα Σκόπια για τη δεύτερη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.Η Γέλενα Ντιμιτρίεβιτς ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια, η οποία σημείωσε τέσσερα γκολ (3΄, 69΄, 77΄, 87΄). Δύο πέτυχε η Δήμητρα Παντελειάδου (32΄, 60΄) και από ένα οι Αρβανιτάκη(29΄) και Δημητρίου (45΄).Πλέον, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει την Πέμπτη (16/8) για την πρωτιά κόντρα στηνΜΤΚ, με την οποία ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας και με νίκη θα προκριθεί στους «32» της διοργάνωσης (προκρίνονται και οι δύο καλύτερες δεύτερες ομάδες από τους οκτώ ομίλους).
ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου (Παπακωνσταντίνου 46΄), Βλασιάδου, Μουρατίδου Ε., Αρβανιτάκη, Δημητρίου, Αδαμάκη, Χατζηγιαννίδου, Μουρατίδου Μ. (Σπύρου 63΄), Ντιμιτρίεβιτς, Παντελειάδου, Βαρδαλή.
Σκόντο: Μαξίμοβα, Πετρίκιβα, Βολτέρε, Προπόσινα, Αμπολινά, Γκιρζντά, Ματάισα, Σερέντινα, Μπελάβσκα, Ιγκνατίεβα, Λεβένκοβα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review