Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Με πέντε μεταγραφές έκανε φινάλε ο Α.Ο Κρήσσες Ρεθύμνου


Δυναμικό… φινάλε από Κρήσσες Ρεθύμνου
Με πέντε μεταγραφές έκανε φινάλε η γυναικεία ομάδα των Κρησσών Ρεθύμνου.Οι ιθύνοντες της ομάδας ανακοίνωσαν τις παίκτριες που θα ενισχύσουν την ομάδα του Ρεθύμνου με Δελτίο Τύπου και ο λόγος για τις Ευθυμία Μιχαλακίδη (Γ.Σ. Καλλιθέας), την Βασιλική Λαζανά (Ολυμπιακό Βόλου), την Μαρία Πότσιου (Α.Ε. Αίγινας), την Φωτεινή Μπατζάκα (Α.Ε. Αίγινας) καιτην Ιωάννα Λαζανά (Ελπίδες Καρδίτσας).
Αναλυτικά το Δελτίου Τύπου των Κρησσών:
«Ο Α.Ο. ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις μετεγγραφές του για την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.
Μιχαλακίδη Ευθυμία, ετών 23 επιθετικός – διεθνής με την Εθνική ομάδα Νεανίδων και Γυναικών, έχει μετεγγραφεί από την ομάδα του Γ.Σ. Καλλιθέας.
Λαζανά Βασιλική, ετών 21 μέσος – διεθνής με την Εθνική ομάδα Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών, έχει μετεγγραφεί από την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.
Πότσιου Μαρία, ετών 26 αμυντικός – διεθνής με την Εθνική ομάδα Γυναικών, έχει μετεγγραφεί από την ομάδα του Α.Ε. Αίγινας.
Μπατζάκα Φωτεινή, ετών 21 μέσος - διεθνής με την Εθνική ομάδα Κορασίδων και Νεανίδων, έχει μετεγγραφεί από την ομάδα της Α.Ε. Αίγινας.
Λαζανά Ιωάννα, ετών 19 μέσος – διεθνής με την Εθνική ομάδα Κορασίδων και Νεανίδων, έχει μετεγγραφεί από την ομάδα της Καρδίτσας.
Ευχαριστούμε τις παραπάνω αθλήτριες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και είμαστε σίγουροι ότι με την ποδοσφαιρική τους αξία θα βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τις αθλήτριες μας, που μετεγγράφηκαν σε άλλα σωματεία,Ζντράβκοβιτς ΣουζάναΛαζανάκη Μαρία, Στεφανουδάκη ΚατερίναΠαπουτσάκη Μαρίακαι Φιτσοδασκαλάκη Χριστίνα για την προσφορά τους στην ομάδα μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review