Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ


Η γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2008 από τους γυμναστές  Κατσαμόρα Θεόδωρο και Κεχαγιά Ευάγγελο.
Προπονητής ανέλαβε ο Θεόδωρος Κατσαμόρας με βοηθό του τον Μέντη Μακρή

Αν και νεοφώτιστη και με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας, αφού τα περισσότερα κορίτσια είχαν ηλικία από 11 έως 14 ετών, έλαβε μέρος στο περιφεριακό πρωτάθλημα της ΕΠΟ την αγωνιστική περίοδο 2008-2009.
Παρόλο που οι "κυανόλευκες"δεν διέθεταν αγωνιστική πείρα παίζοντας με "ψυχή" κατάφεραν να τερματίσουν στη 4η θέση του ομίλου.
Στην αγωνιστική περίοδο 2009-2010 η ομάδα συμμετείχε στο 2ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος της ΕΠΟ και μετά από μια εξαιρετική πορεία κατάφερε να τερματίσει στη 2η θέση ισοβαθμώντας  με τη πρώτη ομάδα , τις Αμαζόνες Μ. Καλυβίων Τρικάλων

Από τη συμμετοχή της ομάδας σε τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου με συμμετοχή και ομάδων από τη Δανία
Από τη συμμετοχή της ομάδας σε τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου με συμμετοχή και ομάδων από τη Δανία
Μετά από αυτή την επιτυχία η γυναικεία ομάδα τους Μαγνησιακού αλλάζει κατηγορία και στη αγωνιστικήπερίοδο 2010-2011 αγωνίζεται πια στη Β΄Εθνική.
62 61
Στη καινούργια κατηγορία έχει να αντιμετωπίζει δυνατούς αντιπάλους αλλά έχοντας βελτιωθεί αγωνιστικά και με εμπειρία αγώνων καταφέρνει να τερματίσει στη τρίτη θέση πίσω από του δύο ισοβαθμίσαντες πρωτοπόρους, Φιλυριακό και Καβάλα 86΄
4 14
Στην αγωνιστική περίοδο 2011-2012 αγωνίζεται στον 1ο όμιλο (βόρειος) της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.
Η  χρονιά αυτή προβλεπόταν πολύ δύσκολη για τα κορίτσια του Μαγνησιακού αφού σημαντικές παίκτριές του δεν μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα λόγω πανελλάδικών εξετάσεων και άλλων υποχρεώσεων.
Παρόλα αυτά η ομάδα  βάζει ως στόχο την παραμονή της στην κατηγορία σε μιά όσο το δυνατόν καλύτερη θέση.
-  2
Τελικά τερματίζει στην τέταρτη θέση με 18 βαθμούς έχοντας αποσπάσει μια σημαντική ισοπαλία μέσα στηΔράμα με την τοπική ομάδα, η οποία τερμάτισε πρώτη και χωρίς καμία ήττα.
Σημαντική ήταν και η νίκη στον εκτός έδρας αγώνα με τις Πιερίδες Μούσες, ομάδα που τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 24 βαθμούς.
Αρνητικό αποτέλεσμα η ήττα με την ομάδα των Μεγάλων Καλυβίων τελευταία στο πρωτάθλημα η οποία πέτυχε τη μοναδική της νίκη με το Μαγνησιακό.
Σημαντική και η αγωνιστική απώλεια της Άννα - Μαρίας Κατσαβριά μετά από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της στον ίδιο αγώνα.
Σημαντική μπορεί να θεωρηθεί για την ομάδα του Μαγνησιακού και η πρόσκληση και συμμετοχή παικτριών του στις Εθνικές ομάδες κορασίδων και νεανίδων.
drama-magn10 drama-magn15 drama-magn28
magnpierid6
Στη νέα αγωνιστική χρονιά 2012 - 2013 η γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού θα αγωνιστεί και πάλι στη Β΄Εθνική κατηγορία στο  1ο όμιλο αντιμετωπίζοντας τις ομάδες : Τρίκαλα 2001, Πιερίδες Μούσες, Μέντεκα Καλαμαριάς, Πανσερραϊκή και Φιλυριακό.
Όλες οι ομάδες έχουν έμπειρες παίκτριες και με μεγάλη αγωνιστική πείρα. Έτσι προβλέπεται ένα δύσκολο αλλά και πού ενδιαφέρον πρωτάθλημα.
Ο στόχος της Γυναικείας ομάδας του Μαγνησιακού είναι και πάλι η παραμονή του στην κατηγορία σε όσο το δυνατό καλύτερη θέση.
Φέτος θα υπάρξουν και πάλι ελλείψεις βασικών παικτριών λόγω κυρίως των πανελλαδικών εξετάσεων. Έτσι δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα η Άννα - Μαρία Κατσαβριά, η Ιωάννα Χαραλάμπου και η Ανδριάνα Μακρή παίκτριες που ήταν με την ομάδα του Μαγνησιακού από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του.
proponhsh4genikh
Προστέθηκαν όμως νέες παίκτριες που δεν  έχουν βέβαια μεγάλη αγωνιστική πείρα, έχουν όμως ταλέντο.
Για περισσότερες πληροφορίες  πατήστε εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review